Accept Cookies?
Provided by OpenGlobal E-commerce

Wie ben ik?

Wie ben ik?

Ik ben Jiska van Minnen, woonachtig in Hoek van Holland.
Na jaren van creatieve uitspattingen naast mijn vaste baan als activiteitentherapeut, later als zorgcoordinator en tegenwoordig als stagecoordinator binnen een groot Psychiatrisch ziekenhuis, heb ik sinds januari 2010 mijn eigen bedrijf Leuk & Zo.

Leuk & Zo is een bedrijf gevestigd in Hoek van Holland welke verschillende creatieve workshops verzorgd voor jong en oud, decoraties voor o.a. feesten en partijen verzorgd maar ook

( oud Hollands ) snoep verkoopt bij evenementen met mijn roze Snoepkoets.

 

Op de website vind je een webshop met creatieve materialen zoals lint, stofjes, zelfgemaakte haarspeldjes, broches en nog meer leuks.

 

Op de site vind je naast informatie over de verschillende workshops ook veel foto's en nieuwsberichten waarmee ik mijn enthousiasme en creativiteit probeer over te brengen.

In de agenda kun je zien waar we allemaal te vinden zijn.

Leuk & Zo heeft een gezellige workshopruimte in Hoek van Holland tot haar beschikking maar workshops kunnen eventueel ook op locatie worden verzorgd.

Voor het verzorgen van workshops op eigen locatie geldt een maximum afstand van 25 kilometer en rekenen we € 0.75 reiskostenvergoeding per kilometer.

 

  IMG 0101 

 

Locatie Leuk & Zo: Studio 259, Prins Hendrikstraat 259, Hoek van Holland.

 

Veel plezier op de site van Leuk & Zo en wie weet tot ziens!

 
  Copyright © Leuk & Zo bezorgddoor