Accept Cookies?
Provided by OpenGlobal E-commerce

Algemene Voorwaarden

Prijzen

Alle prijzen op deze site zijn inclusief 21% BTW.

 

Bestellingen

Er geldt geen minimum bestelbedrag. Als u een bestelling plaatst krijgt u hiervan automatisch een orderbevestiging per email. Deze mail bevat een overzicht van de bestelde artikelen en de gegevens om de betaling te doen.

Wees er zeker van dat u de hele bestelling afmaakt. Deze orderbevestiging is tevens uw factuur. Krijgt u geen bericht dan is er mogelijk iets niet goed gegaan. Neem dan even contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Voorraden

Deze webwinkel heeft een voorraadmodule. In principe is het door u bestelde artikel op voorraad. Het maximaal aantal te bestellen producten wordt automatisch aangepast. Mocht een door u besteld artikel toch niet aanwezig zijn, dan wordt u hier natuurlijk over bericht en krijgt u dit bedrag terug.

 

Verzenden en verzendkosten

De verzending van uw bestelling geschiedt via TNT post. Wij hanteren voor het verzenden van brievenbuspost tot 500 gram een standaard verzendbedrag van € 2,75, van 500 gram tot 10 kg € 6,75 en vanaf 10 kg tot 20 kg € 12,20. Leuk & Zo is niet aansprakelijk voor verlies of beschadigingen van leveringen via TNT post. Uw bestelling wordt na betaling zo spoedig mogelijk verzonden. Plaatst u een bestelling vanuit het buitenland, maak dan nog geen bedrag over nadat u de orderbevestiging heeft ontvangen. U krijgt hiervoor nog een e-mail omtrent de verzendkosten.

 

Betalingen

Alle bestellingen dienen vooraf betaald te worden op bankrekening 1406.16.756 Rabobank t.n.v. Leuk & Zo te Hoek van Holland, onder vermelding van het ordernummer. Is de betaling niet binnen 10 dagen na de besteldatum bijgeschreven op de bankrekening dan vervalt automatisch de bestelling. Houdt er rekening mee dat betalingen soms een paar dagen onderweg zijn.

 

Wanneer u uw bestelling af wilt komen halen kunt u de bestelling ter plekke contant afrekenen. Afhalen kan echter alleen op afspraak!

 

Privacy

De door u verstrekte persoonlijke gegevens zijn strikt vertrouwelijk en zullen door ons alleen worden gebruikt voor het verwerken van de bestelling. Deze persoonlijke gegevens worden niet ter beschikking van derden gesteld.

 

Workshops reserveren

Reserveren kan via het contactformulier op deze site, via mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Workshop annuleren

Een reservering kan tot 2 weken voorafgaand aan de datum kosteloos geannuleerd worden.

Bij een annulering binnen 1 week voor aanvang is Leuk & Zo genoodzaakt 25% van het totaalbedrag in rekening te brengen.

 

Workshopkosten

Bij de prijs zitten alle materialen, drankjes en voldoende lekkers inbegrepen.

 

 

 

 

Normal 0 21 false false false NL X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4 1406.16.756 Rabobank t.n.v. Leuk @ Zo te Hoek van Holland

  Copyright © Leuk & Zo bezorgddoor