Accept Cookies?
Provided by OpenGlobal E-commerce

Caravan

Leuk & Zo is altijd op zoek naar nieuwe/ originele dingen en heeft bedacht om een promotiecaravan te gaan realiseren. Een caravan welke multifuncitoneel ingezet moet worden. Denk hierbij aan het verzorgen van workshops tijdens evenementen, kinderactiviteiten maar ook om te gebruiken als mobiele shop voor de webshopartikelen tijdens fairs, braderieen etc.

Daarnaast is het ook de bedoeling om er daadwerkelijk mee te kunnen kamperen en is het idee aanwezig om de caravan ook te gaan verhuren voor bijvoorbeeld een vrijgezellenactiviteit, bruiloft, fotoshoot, high tea op locatie etc.

 

Augustus 2012

 

Na een intensieve zoektocht is de perfecte caravan gevonden! Een super leuk formaatje, perfecte vormen en in zeer goede staat ondanks dat hij/ zij uit 1980 komt.

De grote klus kan beginnen. Eerst de buitenkant daarna het leukere werk, de binnenkant al is dat een behoorlijke klus.

Medio april 2013 was de klus geklaard en was de caravan klaar voor gebruik.

 

 20 copy   16   15   14

 

 

 83   57 copy copy copy   42 copy   31 copy   

 

 

 KCK opgeknapte caravan op de Koningshof 075  KCK opgeknapte caravan op de Koningshof 072  KCK opgeknapte caravan op de Koningshof 020

 

Sinds het voorjaar van 2013 is Snoes, de roze caravan, actief in gebruik en heeft al op vele leuke evenementen staan pronken.

Vanaf 2015 is Snoes ook als snoepwinkeltje te bewonderen. Zowel jong als oud reageert zo enthousiast op deze leuke combinatie en het concept lijkt echt een succes te zijn.

Naast snoepverkoop kunnen we ook komen met fournituren zoals kant, band en lint, kadoartikelen, gepimpte vogelhuisjes, handgemaakte haarspeldjes en noem het maar op.

In combinatie met een leuke creatieve kids workshop is het toch een geweldige aanwinst bij ieder evenement.

Weet je een leuk evenement waar onze roze Snoes niet mag ontbreken laat het ons snel weten!

 

 

  Copyright © Leuk & Zo bezorgddoor